Videochat in Cluj, o meserie la standardele unui oras cu adevarat occidental!

Cluj este orasul romanesc care a cunoscut cea mai impresionanta dezvoltare, in ultimii ani. Acest fapt poate fi inteles studiind piata imobiliara, evolutia universitatii din oras sau organizarea unor evenimente de amploare internationala, precum festivalul Untold.

Totusi, oferta de forta de munca nu a tinut intotdeauna pasul cu evolutia orasului, astfel incat unei fete care abia a implinit 18 ani si nu are experienta de lucru ii vine greu sa se angajeze intr-un loc care sa ii asigure castiguri majore. Afirmatia este valabila mai ales daca ea nu poate accepta orice program, deoarece vrea sa urmeze, in paralel cu jobul, si cursurile unei facultati.

Pentru a avea parte de oportunitati de dezvoltare, de program flexibil si de conditii demne de standardele unui oras occidental, exista o optiune tot mai ravnita: o cariera ca model online intr-un studio de videochat Cluj legal. Iata cateva dintre motivele pentru care industria de divertisment online dedicata adultilor este preferata de tot mai multe fete!

Legalitate, corectitudine si siguranta 100%

Un model online care lucreaza intr-un studio de videochat din Cluj semneaza, inca din prima zi de lucru, un contract de artist-interpret in care sunt trecute drepturile si obligatiile fiecarei parti. Regulile de lucru sunt total transparente si disponibile inclusiv online, de fiecare data cand o fata vrea sa le citeasca.

Platile se fac de doua ori in fiecare luna si sunt insotite de un act aditional care contine toate informatiile legate de suma respectiva: cat s-a incasat de la fiecare site in parte, totalul, comisionul, fiecare taxa si impozit achitat catre statul roman, precum si suma finala transferata in contul deschis la orice banca din Romania.

Munca de zi cu zi a unui model de videochat din Cluj consta in conversatii online purtate cu membrii platformelor online dedicate adultilor. Nu se ajunge niciodata la intalniri fata in fata, iar membrii site-urilor nu cunosc nici macar numele modelului, care lucreaza sub acoperirea unui pseudonim. In plus, fiecare fata are libertatea de a intrerupe in orice moment o interactiune, daca aceasta i se pare deranjanta in orice fel.

Castiguri situate la nivelul celor mai mari orase din lume

Ca model de videochat in Cluj, inca din primele trei luni de lucru primesti, in mod garantat, o suma de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in acest interval de timp pe site-uri. In plus, in aceeasi perioada esti ajutata financiar sa iti completezi garderoba de lucru si trusa de machiaj.

Apoi, pe masura ce capata experienta, fiecare fata are parte de un comision standard brut in valoare de 50% din incasarile realizate pe platformele online, la care se pot adauga numeroase bonusuri, in functie de performante.

Este vorba despre un bonus de 2% pentru modelele de videochat Cluj care lucreaza peste 90 de ore intr-o perioada si de 5% pentru cele care lucreaza peste 100 de ore intr-o perioada. Sunt recompensate cu un plus de 5% si fetele al caror castig depaseste 10 000 de euro intr-o anumita perioada, precum si cele care raman in echipa timp de cel putin 12 luni.

In plus, ca model de videochat in Cluj ai parte de un program flexibil, de camere de lucru decorate luxos si de o echipa aflata permanent la dispozitia ta. Standardele occidentale iti asigura o performanta pe masura!

- Advertisement -

RECENTE