Ce faci daca nu mai porneste masina de la inchirieri auto? Pasul unu: nu te panica!

In tarile puternic dezvoltate economic, oamenii apeleaza frecvent la serviciile companiilor de inchirieri auto. O fac atunci cand viziteaza un alt oras decat cel in care locuiesc, dar au ajuns acolo nu cu masina proprie, ci cu trenul sau avionul. Aleg aceasta varianta si atunci cand au nevoie de un autoturism pentru ocazii speciale: un 4×4 pentru o excursie in natura ori o masina din clasa Luxury pentru a merge la un eveniment monden sau la o intalnire de afaceri.

Necesitatile si dorintele clientilor sunt importante pentru o firma care inchiriaza masini, astfel incat acestia au parte de numeroase avantaje. Iata-le pe cele mai relevante dintre ele!

Surprizele neplacute sunt excluse cand inchiriezi o masina!

In momentul in care apelezi la serviciile de inchirieri auto focusrent, spre exemplu, ai garantia ca nu vei conduce un autoturism vechi sau cu probleme. Toate modelele oferite clientilor se afla in primii 5 ani de la data fabricatiei. In plus, fiecare automobil este supus, inainte de a fi inchiriat, unei inspectii tehnice riguroase. Echiparea este, de asemenea, impecabila. De exemplu, cauciucurile sunt intotdeauna corespunzatoare sezonului si conditiilor meteorologice.

Toate taxele si asigurarile auto sunt incluse, indiferent daca este vorba despre inchirierea de automobile sau de microbuze. Orice fel de evenimente sunt acoperite de asigurarile achitate: RCA, full CASCO si rovinieta.

Daca, in ciuda tuturor acestor masuri de siguranta, se intampla ca masina inchiriata sa nu porneasca sau sa sufere orice fel de avarie, nu este cazul sa intri in panica. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la compania de inchirieri auto si vei avea parte de inlocuire rapida si gratuita.

Serviciile optionale, disponibile contra cost, sunt de asemenea apreciate de numerosi clienti. Este vorba despre GPS, despre scaun pentru copil sau chiar despre un sofer personal.

La toate acestea se adauga transparenta totala in ceea ce priveste costurile, precum si promptitudinea in preluarea rezervarilor, indiferent daca sunt facute online sau prin intermediul unui call-center disponibil 24 de ore din 24 si 7 zile pe saptamana.

Modelele disponibile la o firma de inchirieri auto

Unul dintre marile avantaje pe care le presupune acest serviciu consta in faptul ca poti alege dintr-o mare diversitate de automobile si microbuze, in functie de preferintele proprii si de locul in care doresti sa te deplasezi. Iata care sunt masinile apreciate de cei mai multi soferi care opteaza pentru inchirieri auto, cu pretul valabil pentru inchirierea pe o singura zi!

• clasa Economy: Dacia Logan (preturi care pornesc de la 18 euro pe zi), Ford Fiesta (de la 20 de euro), Ford Focus (22 de euro), Volkswagen Golf (40 de euro), Skoda Octavia (30 de euro) sau Opel Corsa cu cutie de viteze automata (22 de euro);

• clasa Luxury: Audi A4 (de la 50 de euro pe zi),VW Touran (de la 55 de euro), VW Passat (50 de euro), precum si urmatoarele modele Mercedes Benz: A Klasse (30 de euro), C Klasse (65 de euro), E Klasse (85 de euro), GLA (55 de euro) si GLC Coupe (85 de euro);

• clasa SUV si 4×4: Dacia Duster (de la 30 de euro pe zi), VW Tiguan (50 de euro), BMW X5 (60 de euro) si Mercedes Benz GLE (90 de euro);

• microbuze cu 8+1 locuri: VW Transporter (preturi pornind de la 45 de euro pe zi), Mercedes Vito (45 de euro) si Mercedes Benz V Klasse (105 euro).

Calitatea fiecarei masini in parte si toate masurile de siguranta oferite de compania de inchirieri auto iti garanteaza absenta oricaror probleme sau rezolvarea lor rapida. Astfel, drumurile iti vor fi incununate mereu de succes!

- Advertisement -

RECENTE