Cele mai descarcate 5 jocuri Android in 2022

Pe măsură ce ne îndreptăm spre sfârșitul de an, există câteva jocuri Android care au făcut deja valuri și care vor fi cu siguranță unele dintre cele mai descărcate 5 jocuri din 2022.

Pe măsură ce ne îndreptăm spre sfârșitul de an, există câteva jocuri Android care au făcut deja valuri și care vor fi cu siguranță unele dintre cele mai descărcate 5 jocuri din 2022.

Pe măsură ce ne îndreptăm spre sfârșitul de an, există câteva jocuri Android care au făcut deja valuri și care vor fi cu siguranță unele dintre cele mai descărcate 5 jocuri din 2022. Iată câțiva dintre principalii concurenți:

PUBG Mobile

PUBG Mobile este o versiune mobilă a popularului joc battle royale PlayerUnknown’s Battlegrounds. Dezvoltat de Tencent Games, jocul a fost lansat pentru dispozitivele Android și iOS în 2018.

Pentru a juca PUBG Mobile este nevoie de o conexiune solidă la internet, deoarece jocul trimite constant date înainte și înapoi între dispozitivul jucătorului și serverele de joc. Acest lucru poate duce la o experiență cu întârzieri dacă conexiunea jucătorului nu este suficient de puternică.

În plus, PUBG Mobile necesită mult spațiu de stocare pe dispozitiv, deoarece jocul este destul de mare. Pentru cei care caută o experiență battle royale mobilă, PUBG Mobile merită cu siguranță o încercare cel puțin.

Call of Duty: Mobile

De la lansarea sa în 2019, Call of Duty: Mobile a fost unul dintre cele mai populare jocuri mobile. Jocul prezintă o varietate de hărți, moduri și personaje clasice Call of Duty, precum și unele conținuturi noi, concepute special pentru platforma mobilă.

Unul dintre lucrurile care îl diferențiază pe Call of Duty: Mobile de alte shootere mobile este grafica și controalele sofisticate. Jocul arată și se simte ca un shooter de consolă, iar comenzile sunt foarte ușor de personalizat, ceea ce face ca jocul să fie ușor de jucat atât pe dispozitive cu ecran tactil, cât și pe controllere.

Un alt avantaj al Call of Duty: Mobile este reprezentat de cerințele de sistem reduse. Jocul poate fi jucat pe o gamă largă de dispozitive Android, ceea ce îl face accesibil unui număr mare de jucători. În general, Call of Duty: Mobile este o opțiune excelentă pentru jucătorii care caută o experiență shooter de înaltă calitate pe dispozitivul lor mobil.

Garena Free Fire

Garena Free Fire este un joc de acțiune și aventură dezvoltat și publicat de Garena pentru dispozitive Android și iOS. Jocul are o perspectivă de sus în jos și bătălii de 10 minute în care jucătorii trebuie să caute provizii, să construiască adăposturi și să lupte cu alți jucători.

Jocul are, de asemenea, un mod de supraviețuire în care jucătorii pot juca singuri sau cu prietenii. În plus, vă puteți lupta în noul mod 4v4 team deathmatch. Există o varietate de moduri din care puteți alege, astfel încât să puteți juca jocul așa cum vă doriți.

Cu grafica sa vibrantă și gameplay-ul său rapid, Garena Free Fire este unul dintre cele mai populare jocuri mobile de pe piața actuală. Deci, dacă sunteți în căutarea unui joc interesant și provocator de jucat, nu uitați să încercați Garena Free Fire.

Roblox

Roblox este o platformă de jocuri online care permite utilizatorilor să creeze și să joace jocuri cu prietenii. Platforma are o mare varietate de jocuri din care puteți alege, de la jocuri de curse la jocuri de rol.

Roblox pentru android permite, de asemenea, utilizatorilor să își personalizeze avatarul, ceea ce le oferă o identitate unică în joc. În plus, jucătorii pot achiziționa și obiecte din joc folosind moneda din lumea reală.

Platforma se extinde în mod constant și adaugă noi caracteristici, ceea ce o face una dintre cele mai populare platforme de jocuri online.

Subway Surfers

În ciuda popularității pe scară largă a jocurilor mobile, există încă mulți oameni care rămân sceptici în privința meritelor acestora. La urma urmei, majoritatea jocurilor mobile sunt concepute pentru a fi jucate în rafale scurte și nu au profunzimea și complexitatea jocurilor tradiționale de consolă.

Cu toate acestea, există câteva jocuri mobile selecte care reușesc să capteze esența a ceea ce face ca jocurile să fie grozave, iar Subway Surfers este unul dintre ele. Jocul este suficient de simplu pentru a fi luat și jucat de oricine, dar are și suficientă profunzime pentru ca jucătorii să revină pentru mai mult.

În plus, grafica vibrantă și coloana sonoră antrenantă dau jocului un farmec de netăgăduit. Nu este de mirare că Subway Surfers a devenit unul dintre cele mai populare jocuri mobile din toate timpurile.

Concluzie

Paragraful de concluzie: Dacă esti în căutarea unui nou joc care să iti ocupe timpul, unul dintre jocurile din această listă te va mulțumi cu siguranță.

Fie că vrei ceva care să te țînă ocupat ore în șir, fie că vrei ceva care poate fi jucat într-un timp scurt, unul din aceste jocuri este alegerea perfectă. Nu uită să vizitezi site-ul acesta pentru mai multe informații despre acestea și alte jocuri Android de top.

- Advertisement -

RECENTE