Conditii permis categoria B: Sfaturi pentru obtinerea permisului de conducere

Pentru obținerea permisului de conducere trebuie să fii la curent cu câteva conditii permis categoria B. Dacă le cunoști, pregătești actele necesare și te înscrii la scoala de soferi, atunci permisul de conducere este aproape al tău.

Bineînțeles, trebuie să urmezi cursurile de pregătire și să respecți cerințele și obligațiile impuse de lege pentru permis categoria B. Cu toate acestea, astăzi poți obține atât de ușor un permis de conducere. Trebuie doar să îți alegi scoala de soferi si un instructor cu care să rezonezi și să respecți acele câteva conditii permis categoria B.

Rămâi alături de noi până la final dacă ești curios să vezi ce conditii permis categoria B trebuie să îndeplinești pentru obținerea dreptului de a conduce pe drumurile publice! Îți vom explica punctual cum să îți alegi scoala și un instructor cu care să rezonezi. Să începem!

Cum poți obține rapid permisul de conducere?

În primul rând trebuie să te înscrii la școala de șoferi și să urmezi cursurile de pregătire auto categoria B. Pentru a pune în practică abilitățile de viitor șofer, trebuie întâi să urmezi câteva ore de legislație și să reușești să treci cu brio de testul impus de școala de șoferi.

După câteva ședințe de pregatire în care începi să stăpânești un autovehicul, vei învăța și tipurile de șofat. În principiu, dacă alegi să faci cursurile la VreauPermis.ro, instructorii scolii de șoferi TEO te vor învăța printre altele și conducerea defensivă. Ansamblul lucrurilor pe care le poți deprinde la această scoala de soferi este datorată instructorilor auto.

Scoala de soferi: Conditii permis categoria B

Înainte ca măcar să te gândești la promovarea examenului auto categoria B, trebuie să ai grijă să respecți câteva conditii permis categoria B. Stai fără griji, ți le vom prezenta în rândurile următoare. Fiecare act, cerință sau taxa vor fi trecute aici ca să știi exact ce trebuie să pregătești pentru înscrierea la școala de șoferi.

Să începem cu vârsta. Practic, pentru a te înscrie la școala de șoferi nu trebuie să ai 18 ani, ci doar 17 ani și 9 luni. Însă, dacă îți dorești să te înscrii pentru examen auto, trebuie să ai vârsta legală. Dincolo de vârstă, pentru înscriere trebuie să pregătești și un dosar special în care să incluzi câteva documente.

Înainte de dosarul acesta, trebuie să faci câteva drumuri pentru obținerea unui cazier judiciar, aviz psihologic și fisa medicala. Pentru cazier judiciar trebuie să te duci la cea mai apropiată secție de poliție de tine și să soliciți emiterea acestui document care să ateste că nu ai fost condamnat pentru infracțiunile prevăzute în art 24 din O.U.G. 195/2002. În schimb, pentru cele două avize, este necesar să fii apt din punct de vedere medical și din punct de vedere psihologic.

În plus față de cele menționate anterior, asigură-te că ai asupra ta un buletin în original și copie și că semnezi contractul de prestare servicii. Imediat după ce ai îndeplinit aceste conditii permis categoria B te poți concentra pe lecțiile de conducere.

Obține fisa de scolarizare și permisul de conducere cu VreauPermis.ro!

Îți dorești să poți conduce un autovehicul cu masa maximă autorizată de 3.500 kg și cu remorcă care nu depășește 750 kg? La școala de șoferi TEO poți învăța să conduci o mașină manuală sau automată, în funcție de preferințele tale în urma cursurilor teoretice și practice.

Instructorii scolii sunt specializați în instruirea prudentă, dar și defensivă a viitorilor șoferi pentru a pregăti pe orice pentru conducerea pe drumurile publice din România și nu numai. De îndată ce ai adunat toate documentele necesare dosarului de înscriere, te poți ocupa de partea teoretica și practica.

După o pregătire minima de 14 ore de legislație și 30 de ore de conducere, îți garantăm că vei fi pregătit să susții orice proba pentru examenul auto. Însă, cursanții scolii TEO pot opta și pentru ședințe extra în urma finalizării cursurilor prestabilite de pregatire.

Școala de șoferi TEO îți pune la dispoziție poligonul propriu!

Dincolo de orele de conducere propriu-zisă pe carosabil, dacă alegi să îți faci cursurile pentru permisul de conducere la școala de șoferi TEO, dispui în exclusivitate de două ore de conducere în poligonul propriu al școlii. Toți cursanții scolii TEO beneficiază gratuit de aceste ședințe pentru a descoperi plăcerea condusului înainte de a ieși în trafic!

Învață să conduci în ritmul tău, fără să fie nevoie să te confrunți cu traficul aglomerat din primele ședințe! Școala de șoferi TEO este singura instituție din România de acest tip, care îți permite să fii mai încrezător și stăpân pe situație cu ajutorul lecțiilor de conducere în poligonul propriu.

Acest lucru este esențial pentru viitorul șofer, întrucât vei învăța toate manevrele principale într-un mediu controlat și supravegheat, evitând orice potențial risc din trafic. Iar în momentul în care te vei simți încrezător, cu ajutorul instructorului pe care îl alegi poți începe să conduci cu încredere și pe drumurile publice.

Înscrie-te chiar acum la cursuri pe VreauPermis.ro!

Vrei să iei permisul din prima? Alege cea mai bună școală de șoferi și începe cursurile de pregătire! Școala de șoferi TEO te învață să conduci ca un profesionist și să poți face față cu brio condițiilor de trafic.

- Advertisement -

RECENTE