Cu ce se ocupa o echipa de alpinisti utilitari

Munca echipei de alpinisti utilitari industriali este dificila si periculoasa, in care fiecare specialist trebuie sa combine abilitatile sale profesionale cu stabilitatea psihologica. Serviciile celor mai buni specialisti se desfasoara la inaltimi si cunoasterea tuturor nuantelor muncii este extrem de importanta. Acestia trebuie sa fie tehnicieni atestati (IRATA nivelul 1, 2 si 3)  si sa aiba certificate nationale pentru lucrul la inaltime.

Munca echipei de alpinisti utilitari industriali este dificila si periculoasa, in care fiecare specialist trebuie sa combine abilitatile sale profesionale cu stabilitatea psihologica.

Serviciile celor mai buni specialisti se desfasoara la inaltimi si cunoasterea tuturor nuantelor muncii este extrem de importanta. Acestia trebuie sa fie tehnicieni atestati (IRATA nivelul 1, 2 si 3)  si sa aiba certificate nationale pentru lucrul la inaltime.

Cand vorbim despre alpinism utilitar ne referim la alpinisti inalt calificati si bine intruiti care sa aiba abilitati de lucru la orice inaltime cu echipamente moderne.

Serviciile acestora includ lucrari de:

 1. Publicitate
 2. Intretinere si curatenie
 3. Industriale
 4. De montaj
 5. De constructii
 6. De decor si reconditionari, etc.
alpinisti utilitari

Echipamentele de lucru al alpinistilor de la compania AlpinMax sunt Petzl (liderul in domeniul alpinismului utilitar) iar verificarea acestora se face la fiecare 6 luni. Personalul calificat si atestat ca inspector pentru verificarea echipamentelor de lucru la inaltime arata si presteaza munca de calitate si este rezistent atat fizic cat si psihic. Altfel nu ai cum!

Printre beneficiile serviciilor de alpinism utilitar se remarca:

 • Proceduri mai sigure si mai eficiente decat metodele traditionale de acces
 • Adaptibilitate sporita a muncitorilor la diferite conditii de munca din punct de vedere al spatiului de operare si acces
 • Servicii de inalta calitate la un pret accesibil
 • Posibilitatea accesului in zone greu de ajuns
 • Echipamente de lucru profesionale si sigure
 • Solutii tehnice potrivite pentru nevoile celor care solicita expertiza, etc.

Pe langa beneficiile mentionate mai sus se adauga si profesionalismul ridicat al fiecarui angajat, precum si admiterea echipelor la munca numai dupa obtinerea certificatelor si permiselor necesare de la utilitatile relevante.

Conditiile minime pentru implementarea proiectelor, chiar si cu un nivel ridicat de complexitate si respectarea deplina a standardelor tehnologice moderne reprezinta cheia succesului unei agentii de alpinisti industriali.

Daca esti in cautarea unei agentii ca sa iti ofere servicii de alpinism utilitar de inalta calitate cum sunt serviciile de publicitate, de montare-demontare, curatenie si intretinere, de cunstructii si alte servicii industriale, AlpinMax iti sta la dispozitie!

- Advertisement -

RECENTE