Cursuri de engleza online pentru copii pentru examene fara stres. Asigura-i locul la liceu!

Limba engleza a devenit un ”must” inca din primii ani de scoala, iar succesul profesional se construieste din clasele primare. Pentru a fi sigur ca ii vei oferi prichindelului tau toate sansele de reusita, alege sa il inscrii la cursuri de engleza pentru copii.

Examenele de limba engleza pot ajunge sa reprezinte un stres maxim pentru copii. In cazul in care copiii nu sunt familiarizati corespunzator cu aceasta limba, atunci stresul provocat de teama sustinerii examenelor Cambridge le va influenta in mod categoric rezultatele.

De ce inscrierea la cursuri de engleza online pentru copii este solutia ideala?

Centrul de limba engleza Flying Colours ofera cursuri engleza online copii incepand cu varsta de 4 ani. In cadrul acestora, copiii si adolescentii au posibilitatea de a deprinde aptitudinea de a comunica fluent in limba engleza.

Orele de curs sunt organizate in grupuri de 8-10 elevi, suficient de multi incat cursurile sa fie interactive, insa suficient de putini incat sa poata beneficia de atentia profesorilor si sa poata participa activ.

Copilul va beneficia de suportul profesorilor, care ii vor ajuta sa-si insuseasca atat notiunile de gramatica ale limbii engleze si sa-si imbunatateasca abilitatea de a comunica in limba engleza la toate cele 4 niveluri: scris, ascultat, citit, vorbit.

Alegerea unor cursuri de engleza online pentru copii reprezinta, in unele cazuri, solutia ideala atat pentru cei mici, cat si pentru parinti. Daca nu dispui de timp pentru a duce personal copilul la cursuri, atunci varianta invatarii online este ideala. Astfel, copilul va putea beneficia de educatia si instruirea de care are nevoie, fara a-ti incarca programul suplimentar si a fi nevoie sa iti pui pe ”STOP” propriile proiecte profesionale.

In cadrul acestor cursuri de engleza online pentru copii, cel mic va avea oportunitatea de a se pregati pentru examenele Cambridge, recunoscute la nivel international. Copilul tau va beneficia astfel de suportul de care are nevoie pentru a promova aceste examene care echivaleaza cu proba de engleza pentru:

· clasa a 5-a Intensiv Engleza (YLE Movers si Flyers);

· clasa a 9-a Bilingv Engleza (KET, PET);

· Bacalaureat (PET, FCE, CAE).

Astfel, copilul va avea oportunitatea de:

· a se familiariza cu formatul examenelor Cambridge;

· a invata strategii si tehnici de abordare a fiecarei probe a examenelor Cambridge, in mod particular, si de a descoperi modalitati de a depasi eventualele blocaje din timpul probelor orale;

· de a afla si exersa tehnici de citire si ascultare care sa-l ajute sa isi maximizeze scorul la probele de reading si listening;

· sa isi dezvolte abilitati de scriere, conform acestor examene;

· sa invete cum sa tina cont de criteriile de evaluare Cambridge la toate cele 4 probe, dar mai ales la cele de speaking si writing.

Uneori nu conteaza doar sa inveti, ci si cum inveti! Succesul poate fi influentat cu siguranta de modul in care iti insusesti informatiile si de tehnicile la care apelezi pentru a le pune in valoare. Ofera-i copilului tau posibilitatea de a invata engleza intr-un mod inovator si distractiv, astfel incat emotiile negative sa ii fie straine si sa se poata concentra la ceea ce este important: solicitarile probelor de examen.

Inscrie-ti copilul la cursuri engleza online copii si ofera-i cea mai buna sansa de reusita, fara a-ti sacrifica propria cariera! Invatarea online poate fi un succes, iar in cazul acesta poate insemna atat succesul copilului tau, cat si al tau.

- Advertisement -

RECENTE