Cursuri IT. Fii tu cel care scrie cod pentru cele mai noi tehnologii si aplicatii

Tentatia exista in tot si in toate, insa caderea in ispita nu este intotdeauna de rau augur, dimpotriva! Daca te simti atras de programare, cedeaza ispitei si lasa-te atras de domeniul cel mai bine platit si cu cea mai mare oferta de locuri de munca disponibile!

Poti fi chiar tu cel care scrie cod pentru cele mai noi tehnologii si aplicatii, daca dai curs pasiunii pentru programare si iti alegi intelept tipul de program de invatare. Odata ce ai ”scanat” piata de cursuri IT, inevitabil ai observat ca programul de mentorat fondat de Petru Trimbitas se face remarcat si iti propune un concept unic in Romania.

Mentoratul este un program de invatare gandit de Trimbitas in urma experientei acumulate in cadrul gigantilor Google si Facebook, din Statele Unite ale Americii. Conceptul este cu totul special pentru ca propune imbinarea celor doua elemente esentiale: viata personala si cea profesionala.

Inca de la prima conversatie cu mentorii vei constientiza modul in care problemele din viata personala se reflecta in evolutia si succesul profesional. Dupa ce primul pas a fost facut, vei avea oportunitatea de a scrie cod curat si corect, inca de la prima logare pe platforma.

Programul este condus de mentori, coachi si specialisti in dezvoltare personala cu experienta vasta si expertiza in domeniul ”antrenarii” mintilor. Daca din punct de vedere personal vei avea parte de un ”reset” general pentru stabilirea unui mindset pozitiv, profesional vei beneficia de sprijinul necesar pentru a scrie cod curat si corect.

Platforma este structurata si organizata astfel incat sa poti sa-ti vizualizezi evolutia si sa reusesti sa revii asupra informatiilor pe care simti nevoia sa le revizuiesti. Fiecare problema rezolvata se transforma intr-un pas inainte pe platforma! Un atu indiscutabil fata de clasicele cursuri IT il reprezinta faptul ca inveti independent de evolutia celorlalti participanti, astfel incat poti sa lucrezi cand vrei, de unde vrei si cat vrei.

Pregatirea profesionala in cadrul mentoratului este prioritara! Astfel ca, o alta diferenta unica comparativ cu clasicele cursuri IT, o reprezinta faptul ca, dupa parcurgerea integrala a platformei, mentorii te vor ajuta sa-ti scrii propria aplicatie sau sa-ti dezvolti portofoliul personal de proiecte.

Si, exact cum spuneam la inceput, sfera personala cu cea profesionala se intrepatrund si succesul profesional devine conditionat de bunastarea emotionala si psihica. Din acest motiv, coachii te vor ajuta sa iti descoperi strategii de gestionare a gandurilor si emotiilor negative, te vor ajuta sa iti construiesti strategii de depasire a esecului si de auto-motivare. Totodata, mentorii te vor ajuta sa te pregatesti pentru sustinerea etapei de interviu si emotional, nu doar profesional. Astfel, vor lucra cu tine pentru rafinarea abilitatilor soft skills, de comunicare si  de interrelationare, care vor face diferenta dintre tine si ceilalti competitori.

Pregatirea in cadrul mentoratului, spre deosebire de clasicele cursuri IT, incepe de la primul telefon si continua chiar si in etapa de interviu, pana la obtinerea primului tau job ca programator.

Nu mai pierde timpul! Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii WellCode si afla de ce acest program de invatare este diferit de clasicele cursuri IT. Experienta personala este cel mai bun argument! Testeaza si convinge-te! Ofera-ti sansa sa fii chiar tu cel care scrie urmatoarea aplicatie de succes!

- Advertisement -

RECENTE