HP DESKJET 2130 – un sistem all în one economic

Sarcina de căutarea a unui sistem multifuncţional deskjet poate fi una destul de complexă, în special dacă achiziţionezi echipamentul pentru uz personal.

Oferta existentă pe piaţă nu este doar variată, este şi provocatoare. Totuşi dacă doreşti să intri în posesia unui multifuncţional eficient care să satisfacă cu lejeritate necesarul de imprimare, copiere şi scanare, HP DESKJET 2130 este o variantă pe care trebuie să o iei în seamă.

Cum şi-a obişnuit clienţii, sistemul all în one este unul foarte compact. Americanii de la HP au reuşit să întreacă aşteptările cu echipamentele din această gamă. Cuvintele care  caracterizează device-urile sunt minimalist, uşor de montat, ergonomic, aspectuos, intuitiv, eficient.

Cu o greutate de doar 3.4 kg, şi o lungime sub 43 cm, sistemul îşi găseşte rapid locul pe birou, pe comodă sau în orice alt loc. Funcţiile de scanare, imprimare şi copiere sunt realizate rapid, iar calitatea acestora este deosebită. Viteza de printare monocrom este de 20 pagini pe minut, în cazul imprimărilor policrome este de 16 pagini pe minut. Costul redus este un alt avantaj apreciat la acest model care poate imprima până la 1000 de pagini pe lună. 

Avantajele sistemului all-in-one sunt nu se rezumă la cele menționate, costurile pentru întreținere fiind la fel de mici, cartuşele HP 302, fiind soluţiile recomandate de producător. Dacă doreşti să optimizezi totuşi costurile legate de consumabile te poţi orienta către modele compatibile de tip F6U65AE, F6U66AE.  

Chiar dacă nu este prevăzută cu sistem wireless de lansare a comenzilor de pe dispozitive mobile, precum variantele HP deskjet 2700, care funcționează eficient cu cartuş HP 305 XL, modelul HP 2130 reuşeşte să fie una dintre cele mai accesibile şi mai dinamice soluţii de printare.

Cui se potriveşte sistemul HP 2130

Media de printare lunară recomandată de producător este de 1000 de coli, iar acest fapt îi măreşte aria de utilizare. Poate fi folosită cu succes de:

  • elevi,
  • studenţi,
  • cadre didactice,
  • în cabinete notariale,
  • cabinete medicale,
  • cabinete de avocatură,
  • biblioteci mici,
  • uz personal,
  • microintreprinderi cu volum redus de muncă,
  • PFA-uri.

Caracteristicile tehnice deosebite, costurile reduse de achizitionare și întreținere, calitatea deosebită a printurilor și rapiditatea sunt cateva dintre atuurile sistemului deskjet 2130.

Sursa de imagine:
FabrikaSimf / Shutterstock.com

- Advertisement -

RECENTE