Noua linie de machiaj Zara Beauty: vegana si multicolora

Zara lanseaza prima linie de machiaj care include 130 de produse vegane, low cost si in multe nuante colorate!

Zara lanseaza prima sa colectie de machiaj vegan. Zara Beauty este o linie inclusiva, reincarcabila si durabila, cu multe produse pentru ochi, buze, fata si unghii.

Cu afirmatia „There is no beauty, only beauties” ( „Nu exista frumusete, ci doar frumuseti” ), marca din fruntea grupului Inditex isi extinde oferta si se lanseaza in lumea frumusetii, oferind o selectie bogata de produse de machiaj vegane anuntata pe canalele de socializare cu doua teasere video.

Potrivit directorului de beauty al Zara, Eva Lopez, intentia marcii a fost „crearea unei colectii pe care oricine, indiferent de sex, culoare a pielii, varsta sau stil personal, ar dori sa o foloseasca”.

Pentru realizarea acestui proiect, gigantul spaniol a apelat la make-up artistul britanic Diane Kendal, un renume international care a lucrat cu celebritati precum Kaia Gerber, si a studiat in mod specific pentru a crea o colectie de machiaj completa.

Formule curate si ambalaje reciclabile

~~~~~~~

Linia de frumusete Zara sarbatoreste valorile durabilitatii si dragostei pentru planeta in moduri diferite. In primul rand, formule curate cu ingrediente si produse vegane care nu sunt testate pe animale. Mai mult, ambalajul este conceput pentru a fi reciclabil, reincarcabil prin intermediul unor reumpleri speciale si reutilizabile. Au fost create de agentia Baron & Baron, care a ales ca inspiratie Z-ul logo-ului Zara.

Formulele sunt naturale, de cea mai inalta calitate, iar ambalajele sunt reutilizabile, o alegere importanta pentru durabilitate.

Colectia de machiaj include sase produse pentru buze, patru produse pentru fata si ochi, treizeci si noua de nuante de oja si, in cele din urma, sase pensule de machiaj. Toate piesele sunt conforme cu standardele UE. Paletele de fard de ochi sunt personalizabile si va permit sa amestecati si sa potriviti sase nuante. In acest fel, puteti crea o paleta personalizata, furnizata intr-un ambalaj elegant, alb, reincarcabil. Mai mult, datorita unui sistem virtual inovator de inalta tehnologie, este posibil sa incercati toate culorile din confortul casei.

➤Vezi si: Alege o trusa machiaj profesionala cu tot ce ai nevoie

Campania, super glam

~~~~~~~~

Pentru a arata posibilitatile si combinatiile infinite care pot fi create in lumea Zara Beauty, Kendal a creat o serie de look-uri diferite care au fost surprinse de noua fotografi talentati diferiti: Steven Meisel, David Sims, Marilyn Minter, Oliver Hadlee Pearch, Zoe Ghertner, Craig McDean, Nadine Ijewere, Mario Sorrenti si Fabien Baron. Toata lumea si-a impartasit viziunea personala despre frumusete pentru campanie.

In realitate, lumea cosmeticelor nu este cu totul noua pentru Zara, de fapt, in 2019 a debutat in sectorul frumusetii cu o colectie de rujuri si anul trecut a proiectat parfumuri in colaborare cu Jo Malone. Cu toate acestea, aceasta este prima data cand se propune o colectie oficiala si completa de machiaj.

In plus, se pare ca acesta este doar inceputul. Potrivit afirmatiilor, exista multe alte produse cosmetice in dezvoltare, inclusiv fond de ten, rimel si balsamuri colorate. Calitatea, sustenabilitatea si stilul se reunesc pentru a da viata unei adevarate explozii de culori pe care abia asteptam sa o incercam!

- Advertisement -

RECENTE