Parul – Caracteristica unei carti de vizita de succes

Industria mondiala a frumusetii reprezinta o afacere de peste jumatate de trilion de dolari si se estimeaza dublarea cifrelor in urmatorii 10 ani de zile. Odata cu evolutia tehnologiei in ce priveste platformele de social media, a crescut vertiginos si numarul persoanelor care au optat pentru domeniul modelling-ului si nu numai.

Nu ca inainte nu ar fi existat aceasta tendinta, insa odata cu aparitia acestor platforme, persoane care nu aveau ocazia sau relatiile necesare sa razbata in acest domeniu, au reusit sa aiba un punct de plecare in a-si atinge scopurile si visurile.

Numarul femeilor este preponderent in acest domeniu, ceea ce nu pare deloc ilogic, tinand cont ca ea, femeia, este reprezentanta sexului frumos.

Cum se fac remarcate vedetele internationale?

Nu exista o reteta exacta pentru a dobandi un loc in cercul elitei interne sau internationale a modelling-ului. Cert este ca, din ce putem observa la vedetele actuale, pentru a razbate este nevoie de o lista intreaga de aptitudini si caracteristici. Si aici plecam de la un aspect fizic impecabil, pana la abilitati de vorbire, cunoasterea a doua sau mai multe limbi straine, experienta si, nu in ultimul rand, perseverenta. Toate acestea reprezinta, practic, un tot-unitar care completeaza cartea de vizita a unei actrite, au unei cantarete sau a unei vedete de televiziune, chiar daca, am putea spune, ca unele dintre ele ne raman in minte doar pentru anumite competente sau caracteristici. Mai exact, ne place vocea unei anumite cantarete, sau parul unei prezentatoare TV, ori felul unei actrite de a-si juca rolul din film.

Cu alte cuvinte, aspectul fizic nu poate fara cel moral si nici vice-versa. Iar ca sa fie impecabile, astfel de persoane au grija intai de toate de aspect. Este primul care apare in prim-plan. Si cum aspectul general este influentat extrem de mult de podoaba capilara, aflam de ce parul este atat de important pentru cartea de vizita a oricarei persoane de succes. Pentru ca, fara doar si poate, ni s-a intamplat cel putin o data sa nu ne amintim numele unei persoane de sex feminin si sa spunem “blonda de la stiri” sau “bruneta din film”.

Parul in sine, cat si coafura acestuia sunt doua chestiuni extrem de insemnate in toaleta zilnica a oricarei femei cu respect de sine. Aplicarea diferitelor forme de tratament pentru scalp si par, utilizarea uscatoarelor de par moderne care nu ard sau deterioreaza firele, alimentatia corecta si vitaminizarea optima, reprezinta doar cateva etape absolut necesare in ideea obtinerii unei podoape capilare sanatoase si aspectuoase.

Ce ne inspira o interlocutoare care nu a pus pret pe cum si-a aranjat parul in ziua respectiva sau care prezinta urme vizibile de nelijenta in acest sens? Deloc o credibilitate ridicata. In schimb, o garderoba impecabila asortata cu un par ingrijit si coafat pe masura, proiecteaza pe piedestal orice persoana de sex feminin cu care interactionam.

Nu trebuie sa lipseasca din lista de prioritati a unui par impecabil, un sampon hidratant, un balsam pentru par uscat, o masca, un ulei de par.  Despre informatiile necesare referitoare la aceste articole ne documentam de pe site-uri confirmate si relevante.

Nu folosim pieptan cu dinti metalici, ba din contra optam pentru unul cu dinti moi de plastic pentru a nu deteriora calitatea firelor de par. Nu ne spalam prea des pe cap, ci cu mare discernament, nu expunem parul la temperaturi foarte joase, dar nici foarte ridicate, decat daca, in prealabil, ne-am asigurat de protectia sa in vreun fel.

Toate metodele de mai sus nu pot fi insa valide fara un consum zilnic corespunzator de apa plata. Apa reprezinta principala sursa de hidratare a parului si nu numai. In lipsa ei, acesta se usuca si se rupe mai usor, fapt ce pericliteaza drastic orice carte de vizita.

- Advertisement -

RECENTE