Savureaza din nou alimentele tale preferate cu ajutorul unui tratament cu implant dentar!

Persoanele care au o dantura incompleta au nevoie de un tratament cu implant dentar pentru a se putea bucura din nou de alimentele lor preferate. Acesta consta in inlocuirea radacinii unui dinte lipsa cu un surub realizat din titan biocompatibil cu organismul uman. In plus, implantul le poate fi de mare ajutor si pacientilor care au o proteza mobila. Acestia pot obtine o lucrare fixa care sa le imbunatateasca calitatea vietii.

Medicii stomatologi sustin ca tratamentul cu implant dentar reprezinta cea mai eficienta metoda pentru inlocuirea dintilor. Cu ajutorul lui, poti obtine din nou o dantura impecabila si un zambet perfect!

Un mare beneficiu pe care ti-l ofera aceasta metoda de refacere a danturii este faptul ca iti va permite sa te bucuri din nou de alimentele care iti plac. In cazul in care ai unul sau mai multi dinti lipsa, cu siguranta iti este din ce in ce mai greu sa mesteci unele alimente. Procesul de masticatie este ingreunat atunci cand dantura este incompleta, asa ca esti nevoit sa mananci doar anumite alimente, care sa fie mai moi.

Din fericire, daca iti vei reface dantura cu ajutorul tratamentului cu implanturi, functiile masticatorii vor putea fi reluate in totalitate. In plus, implanturile pot fi curatate la fel de usor precum dintii naturali, asa ca nu vei avea dificultati nici in aceasta privinta.

Asadar, nu va mai trebui sa selectezi doar anumite alimente atunci cand mergi sa faci cumparaturi intr-un supermarket, ci vei putea cumpara orice iti doresti!

Alte avantaje de care te vei bucura daca vei opta pentru tratamentul cu implant dentar

Atunci cand se pierde un dinte, osul care l-a sustinut incepe sa se resoarba, fapt care duce in timp si la pierderea dintilor vecini. Mai mult decat atat, pierderea unui dinte poate determina necesitatea unor interventii chirurgicale care vor adauga un cost suplimentar la tratament. Din fericire, in cazul in care se opteaza rapid pentru un implant dentar, riscul ca osul sa se resoarba este eliminat. In acest mod, ceilalti dinti nu vor mai fi in pericol, iar pacientul nu va mai fi nevoit sa urmeze si alte tratamente dentare.

Pe lista cu avantaje trebuie sa adaugam recastigarea increderii de sine. Persoanele care se confrunta cu lipsa unuia sau a mai multor dinti au tendinta de a-si acoperi gura cu mainile atunci cand zambesc sau rad, deoarece sunt mereu stresate ca ceilalti oameni vor observa dantura lor inestetica. Cu ajutorul tratamentului cu implant dentar, vei putea sa zambesti mai mult, din tot sufletul, fara sa te mai simti jenat de aspectul danturii tale. 

Alege cel mai eficient tratament de inlocuire a dintilor! In cadrul clinicii stomatologice Dental Excellence, iti poti reface dantura si poti obtine un zambet demn de invidiat. Calitatea vietii tale se va imbunatati, iar tu vei putea consuma orice aliment iti doresti. Apeleaza la aceasta clinica si o intreaga echipa de profesionisti se va ocupa de tine.

Aici vei beneficia de tratamentul potrivit pentru nevoile tale stomatologice, realizat cu o aparatura de ultima generatie. Pe deasupra, te vei bucura de un pret avantajos si de posibilitatea de a plati tratamentul in rate!

- Advertisement -

RECENTE