Și-au îndeplinit visurile fiind modele de videochat în București! Două povești de succes

Platformele online dedicate adulților au zeci sau sute de milioane de membri din întreaga lume. Aceștia se află online la orice oră din zi și din noapte și plătesc sume importante de bani pentru a se bucura, de la distanță, de compania virtuală a unor fete frumoase.

Multe tinere din România au înțeles avantajele unei astfel de oportunități și au ales să practice videochat în București. Pe lângă câștigurile impresionante, ele se bucură și de un program flexibil, iar mediul de lucru plăcut și oportunitatea de a învăța multe lucruri noi reprezintă alte beneficii importante.

Unele fete merg într-un studio de videochat București ca https://www.studio-20.ro/studio-videochat-locatii.html îndată după terminarea liceului, deci la vârsta de 18 sau 19 ani. În doi-trei ani ajung să ducă o viață de lux și, în paralel, urmează și cursurile unei facultăți. Altele își fac mai întâi studiile, dar, după ce obțin diploma, constată că e greu să găsească jobul dorit. Astfel că, în loc să suporte șefi toxici pe salarii de mizerie, se decid să pășească în lumea industriei de divertisment online pentru adulți. Iată două povești de succes!

Mărturia Deliei: „dacă nu făceam această alegere, ar fi trebuit să mă retrag de la facultate“

Delia este o fată de 19 ani, care nu a avut șansa de a se naște la București. Prin urmare, după încheierea liceului a venit în Capitală pentru a face o facultate, dar a descoperit că banii oferiți de părinți nu îi ajungeau și pentru chirie, și pentru restul cheltuielilor. Atunci a luat decizia de a face videochat în București, la îndemnul unei prietene care deja alesese această carieră:

Îmi era foarte greu și lucrurile erau cât se poate de clare: dacă nu făceam această alegere, ar fi trebuit să mă retrag de la facultate. Alte variante de job nu existau, pentru că aveau un program imposibil și nici nu erau bine plătite.

Am ținut cont de sfaturile prietenei, mi-am făcut curaj și am mers la studio. Eram foarte emoționată și mi-era teamă că nu o să mă descurc, dar totul a mers bine chiar din prima zi. Mi-a plăcut cum arătau camerele și, mai ales, am apreciat răbdarea cu care m-a tratat toată lumea, în primele săptămâni, când încă încercam să înțeleg despre ce e vorba.

Banii au venit rapid, iar greutățile au dispărut. Nu numai că nu mai trebuia să cer nimic la părinți, dar acum am ajuns să le fac eu cadouri, din când în când. Merită din plin, pentru că m-au ajutat întotdeauna, așa cum au putut!“.

Mărturia Roxanei: „este categoric cea mai bună ofertă existentă pe piața muncii!“

Roxana a început să practice videochat în București la vârsta de 24 de ani, după ce terminase o facultate și un masterat. A mers să se angajeze în domeniul în care studiase și a constatat că i se ofereau doar joburi plătite cu sume de cel mult 3 000 sau 3 500 de lei. În plus, condițiile de lucru erau inacceptabile, programul dificil, iar șefii aveau o atitudine lipsită de profesionalism. Atunci s-a decis să devină model online:

Mi-am dat seama că, dacă aleg videochat București, totul e la cel mai înalt nivel. Câștigurile sunt mai mari decât ale oricărei prietene, indiferent de domeniul în care lucrează. Camerele de lucru arată fantastic, toată lumea se poartă frumos cu tine, iar programul este flexibil. Este categoric cea mai bună ofertă existentă pe piața muncii. Oricine poate să se convingă!“.

Și tu poți face videochat în București! Renunță la domeniile care nu îți oferă nici o satisfacție și nu duc nicăieri! Alege împlinirea rapidă a tuturor dorințelor, ca model online!

- Advertisement -

RECENTE