30 cele mai populare modele de verighete in 2023

Varietatea modelelor de verighete iti permite sa iti faci o idee mai larga asupra materialelor, formelor si preturilor. Daca esti in cautarea acestei bijuterii pretioase pentru a marca cea mai importanat zi din viata voastra, ca si cuplu, dincolo de a te gandi care este cel mai bun inel, trebuie sa tii cont de stilul si personalitatea voastra. Gandindu-ne la asta, explicam care sunt modelele de verighete populare pentru 2023.

Inainte de a te aventura in achizitionarea unei verighete, trebuie sa stii ca exista verighete cu una sau mai multe pietre inserate. Aceste tipuri sunt foarte la moda in ziua de zi si pot fi usor combinate cu inelele de logodna.

Vei recunoaste designul in stil pavé al celor mai fashion verighete deoarece are cateva pietre mici care dezvaluie mai putin metal la suprafata, dand o stralucire permanenta acestui inel pe care il vei purta pentru totdeauna. In ceea ce priveste designul, trebuie sa stii ca stilul pave poate fi realizat doar pe jumatate din inel sau complet.

Trebuie sa te decizi si asupra metalelor prezente in verigheta pe care doresti sa o cumperi. Modelele de verighete din aur galben continua sa adune adepti. Acesta este metalul care, datorita traditiei si durabilitatii, a fost mereu ales pentru a ne insoti intreaga viata. Totusi , modelele de verighete din aur alb sunt si ele la ordinea zilei, datorita pretului sau accesibil.

Aurul roz (aliajul aurului, argintului si cuprului), este un tip de metal foarte sofisticat, care se combina minunat cu alte metale, ideal pentru cei care doresc sa dea bijuteriilor lor o nuanta diferita si sa-i puna in evidenta designul.

Vrei mai mult decat o piatra centrala rotunda sau patrata pentru verighetele cu piatra? Noile modele de inele de nunta sugereaza alte forme si taieturi in piatra, de exemplu in forma de inima, in forma de para sau ovale. 

Cu pietre sau fara, cu benzi mai subtiri sau mai largi, nu exista nicio indoiala ca vom gasi un design pentru fiecare tip de persoana.

Deci, sa vedem care sunt cele 30 de verighete populare pentru urmatorul an, pe care le gasim in colectia de modele de verighete aur de la iuka.ro si Teilor.

1.Verighete din aur alb si aur roz cu diamante naturale 502: aceste verighete din aur alb sunt realizate din 3 benzi impodobite cu diamante naturale. Sunt deosebit de frumoase.

2.Verighete din aur alb cu diamante 510: este vorba despre verighete simple realizate din aur 18k cu design minimalist. Partea superioara este impodobita cu diamante naturale. 

3.Verighete din aur galben impletite 695: aceste inele sunt impodobite cu modelul unei sfori impletite. Acest design traditional se potriveste celor care adora modele mai traditionale.

4.Verighete din aur alb 402: este vorba despre verighete din aur, realizate din doua benzi simetrice, impodobite cu un diamant natural.

5.Verighete din aur roz 404: sunt verighete cu diamante mici incrustate, fiind usor de purtat pe parcursul intregii zile.

6.Verighete din aur galben 409: verighetele sunt realizate din aur 18K, si au desing frumos si modern. Verigheta doamnei este decorata cu doua randuri cu diamante naturale.

7.Verighete din aur roz 410: sunt modele minimaliste realizate din aur 18 K cu o dunga simpla. Verigheta pentru doamne este decorata cu un diamant natural , de tipul Solitaire.

8.Verighete din aur alb 412: sunt verighete realizate din doua benzi de aur alb, impodobite cu diamante naturale.

9.Verighete simple din aur galben 182: este vorba despre verighete simple realizate din aur de 18 K, potrivite oricarui cuplu. Acest tip de verighete este cel mai clasic posibil, pentru cei ce  prefera simplitatea si eleganta absoluta.

10.Verighete din aur alb cu diamante 840: aceste verighete elegante sunt realizate din aur 18K cu diamante naturale. Sunt printre preferatele doamnelor, datorita pietrelor frumos incrustate.

11.Verighete din aur alb – roz cu diamante 865: este vorba despre verighete din aur de 18k, realizate din doua benzi egale, impodobite cu diamante naturale albe.

12. Verighete Aur Alb – Galben 342: aceste verighete sunt realizate din aur alb si galben de 18 K. Au un frumos finisaj lucios. Verigheta de dama are un diamant incrustat.

13.Verighete Aur Alb – Roz 378: verighetele sunt realizate din aur alb si roz, cu o banda simpla si una pavata la jumatate cu diamante.

14.Verighete Aur Galben  78: verighetele sunt realizate din aur galben, avand un design deosebit datorita celor trei diamante incrustate.

15. Verighete din Aur alb – roz 31: verighetele sunt realizate din aur alb si roz, cu un design contemporan oferit de liniile gravate. 

16.Verighete Aur Galben 316: verighetele sunt realizate din aur galben, cu un design modern realizat prin combinarea a doua tipuri de finisaje interesante alaturi de doua diamante.

17.Verighete din aur alb – galben 322: acestea sunt realizate din aur alb si galben, cu un design mai deosebit si diamante.

18.Verighete Aur Alb 380: verighetele sunt realizate din aur alb 18 K si se remarca prin o banda de diamante si doua benzi gravate.

19.Verighete din aur alb – galben 382: sunt verighete realizate din doua benzi de aur alb si galben, incrustate cu diamante naturale.

20.Verighete din aur alb – galben – roz 381: sunt niste verighete deosebite, avand un design din trei benzi de culori diferite, cea din mijloc avand diamante.

21.Verighete din aur roz cu diamante 802: sunt verighete elegante realizate din aur 14K cu diamante naturale. Designul este retro, ceea ce le face ideale pentru nostalgici. 

22.Verighete din aur alb cu diamante 685: sunt verighete elegante realizate din aur cu diamante naturale. Exista un diamant mai mare, central, si altele mai mici gravate pe exterior.

23.Verighete din aur alb cu diamante 687: sunt verighete realizate din aur cu model de inspiratie organica. Verigheta de dama este decorata cu 11 diamante naturale.

24.Verighete din aur roz cu diamante 524: sunt verighete realizate din aur cu diamante naturale dispuse intr-un mod ingenios. 

25.Verighete din aur alb – roz 412: Aceste verighete sunt ealizate din doua benzi de aur alb, impodobite cu diamante naturale superbe.

26.Verighete Aur Alb 321: verighetele sunt realizate din aur alb si roz si au un design aparte.

27. Verighete din aur galben – alb cu diamante 501: se remarca prin cele trei benzi din aur 18K cu textura obtinuta prin gravare si frumoase diamante.

28.Verighete Aur Alb – roz 380: sunt realizate din aur alb si roz, avand un design modern cu trei benzi, cu un rand de diamante delimitate de o gravura.

29.Verighete simple din aur alb 623: daca vrei verighete simple, insa nu din aur galben, ai aceasta optiune perfecta.

30.Verighete simple din aur roz 327: Verighete elegante realizate din aur roz, incrustate cu trei diamante.

- Advertisement -

RECENTE