Cununia civilă perfectă: ce nu trebuie să lipsească

Vizita la primărie este absolut obligatorie pentru a fi recunoscuți ca soț și soție. Însă, această vizită la starea civilă este cunoscută drept una impersonală și expeditivă.

Cu toate acestea, atunci când un cuplu decide să facă doar cununia civilă, pentru a marca acest moment este nevoie de unele decorațiuni, aranjamente florale sau aranjamente baloane spre exemplu.

Drept urmare, după ce ai ales ținuta perfectă, ai ales din varietatea de rochii elegante potrivite pentru o cuunie civilă va trebui să te gândești și la personalizarea acestui eveniment, pentru a te asigura de faptul că va fi unul de neuitat.

Este posibil să decorezi sala unde urmează să vă căsătoriți civil. Cu toate acestea, ar trebui să întrebi ce nu aveți voie, pentru a fi informați. Petale pe jos spre exemplu sau lumânări pe alee, s-ar putea ca acestea să fie interzise. Decorează apoi cu flori sau cu baloane asigurându-te că păstrezi tema de cununie aleasă. Compoziții florale agățate de scaune, fundițe și flori pe masa ofițerului de stare civilă…

Alege muzica pentru a anima ceremonia de cununie civilă

Poți alege să intri la brațul tatălui tău pe muzică. O muzică aleasă de tine și care semnifică ceva pentru tine și care va conferi o dimensiune frumoasă evenimentului tău. Nu uita să asiguri o muzică antrenantă pentru ieșirea din primărie a invitaților.

Discursul personalizat al ofițerului de stare civilă

Poți discuta cu ofițerul de stare civilă dacă îți dorești un discurs personalizat. Pentru asta, veți stabili o întâlnire înainte de eveniment pentru a stabili ce îți dorești și cum vrei să se desfășoare lucrurile. În ziua cea mare, acesta va rosti câteva cuvinte despre voi doi, despre povestea voastră.

Schimbul de verighete în timpul ceremoniei

Un moment propice personalizării în care poți alege o persoană apropiată, un martor sau un copil ca să aducă verighetele. Momentul ideal pentru a rosti și jurămintele. Câteva rânduri scrise în prealabil sau chiar improvizate pe loc și totul se transformă într-un moment cu totul și cu totul special.

Ieșirea din primărie va fi una specială

Ieșirea din primărie se poate face cu un element ales de tine și care va respecta tema cununiei: baloane de săpun, confetti, petale de trandafir. Atenție, înainte ar trebui să întrebi ce este autorizat și ce nu și să ții cont de faptul că după plecarea voastră cineva va trebui să facă curățenie…

- Advertisement -

RECENTE