Tablou Copacul vietii, decorat cu muschi si licheni stabilizati

Simbol cu puternice implicatii spirituale, Copacul Vietii este asociat cu energie pozitiva, armonie, continuitate, putere, intelepciune, echilibru si nu numai. In prezent, acesta continua sa fie unul dintre cele mai cautate elemente in decoratiuni, inclusiv in cele precum tablouri cu licheni.

Un Tablou rotund Copacul vietii, decorat cu muschi si licheni stabilizati, poate simboliza radacinile profunde si legaturile intr-o continua crestere ale familiei, ca de altfel, armonia, echilibrul si interconectarea lucrurilor din lume. Il puteti darui ca si simbol al familiei, arborele vietii conectand generatii trecute, prezente si viitoare in cel mai frumos mod.

Muschii naturali plati, crengutele uscate decorative si lichenii stabilizati, pozitionati 3D, completeaza design-ul oricarui spatiu intr-o armonie perfecta, conferind tabloului o naturalete vie. Toate elementele naturale reprezinta un copac bogat, incadrat intr-un cerc, cu radacini bine ancorate in pamant, ce reprezinta partea materiala a vietii. Aceasta din urma se afla intr-un echilibru perfect cu crengutele decorative intinse spre cer si care reprezinta partea spirituala a vietii noastre.

Ramurile simbolizeaza nevoia umana de exprimare, spritualitatea, stiinta, de unde si simbolistica potentialului uman de a se dezvolta, de a cunoaste, de a fi mai bun. Impreuna cu trunchiul, ele simbolizeaza puterea, un loc in care ne putem intoarce pentru a ne readuce aminte cine suntem, in timp ce radacinile copacului reamintesc de locul din care ne tragem.

Rama rotunda din PVC rezistent poate fi aleasa pe dimensiuni si culori diferite – alb, negru, alun – avand un design clasic, elegant, modern. Specialistii in design se asigura ca fiecare proces de inramare profesionala sa respecte in totalitate incadrarea si finisajele, astfel incat sa poata fi adaptata cu usurinta oricarei decoratiuni cu licheni. Astfel, lucrarea finala se va integra perfect in orice decor, ba chiar scotand in evidenta design-ul general al acestuia.

Forma ramei nu este aleasa nici ea la intamplare, rezonand cu conceptul creatiei artistice. Simbol universal, cu semnificatii divine largi, cercul ce imbratiseaza copacul din licheni pozitionati 3D, muschi plat si crengute decorative reflecta unitatea, intregul, ciclicitatea, infinitatea, apartenenta si perfectiunea. El exprima natura infinita a energiei, includerea omului in maretul plan universal, schimbarea continua a anotimpurilor, protectia, pamantul mama si un spatiu sacru.

Tabloul cu muschi plat, crengute decorative si licheni stabilizati reprezinta un simbol al conectarii noastre, fiind cadoul potrivit pentru persoanele care pun accent pe trairile lor sufletesti si evolutia spirituala. Culorile, atent alese, activeaza, prin intermediul retinei, terminatiile nervoase, influentand pozitiv starea generala a organismului si, bineinteles, moralul. Nuantele din compozitia tabloului exercita o anumita influenta asupra psihicului uman, calmand, relaxand si vindecand.

Verdele este recunoscut ca fiind culoarea cresterii si reinnoirii, culoarea evolutiei, a sperantei, a gandirii pozitive, semnificand echilibru si control. Despre Copacul vietii, reinterpretat sub forma unor tablouri licheni, stim ca este o sursa infinita de intelepciune si cunoastere, un simbol ce dezvaluie o constientizare mai profunda asupra sinelui si a celorlalti, dezvoltand intuitia.

- Advertisement -

RECENTE