TUTORIAL – Cum să îți gestionezi bugetul la jocuri de noroc!

Poate că sunteți un jucător care joacă o dată pe an și căruia îi place să plece într-o excursie de o săptămână la Las Vegas. S-ar putea ca tu și prietenii tăi să vizitați un cazinou o dată pe lună pentru o noapte de distracție. S-ar putea să jucați în casa dumneavoastră pentru câteva minute în fiecare seară. Indiferent de situația în care vă aflați, este important ca banii dumneavoastră să nu se termine înaintea dumneavoastră. Aveți nevoie de ajutor și sfaturi? Avem câteva informații și informații despre gestionarea banilor în mod special în scopul jocurilor de noroc precm dice roll.

Ce este un bankroll/ buget la jocuri de noroc?

Un bankroll nu este nimic mai mult decât suma de bani pe care o folosiți pentru a paria. Există mai multe moduri de a economisi pentru un bankroll. Unii jucători au un credit pe care îl folosesc în mod special pentru jocurile online. Alți gameri folosesc o parte din stocul lor de criptomonede pentru a juca. Există, de asemenea, jucători care se bucură să economisească o sumă din toate câștigurile lor într-un bankroll. Oricare ar fi metoda pe care o folosiți, este important ca bankroll-ul dvs. să fie alcătuit din bani de joc și să fie folosit în mod specific pentru jocuri de noroc. Mulți experți consideră că este important pentru jucătorii de noroc să își țină separat viața de joc și viața de non-joc.

Odată ce aveți un bankroll de gestionat, este timpul să treceți în liga mare a gestionării bankroll-ului. Iată câteva reguli stricte pe care le folosesc mulți jucători profesioniști.

Doar pentru că aveți un bankroll, nu trebuie să îl folosiți

Știi câți bani ai în bankroll. Nu există niciun parior în viață care să nu știe la un moment dat cât valorează bankroll-ul său. Cu toate acestea, doar pentru că aveți un bankroll, nu trebuie să îl folosiți.

Deși acest lucru pare o prostie atunci când te gândești la început, ascultă-ne. Dacă sunteți un jucător obișnuit, care a făcut bani în trecut jucând poker online, și atunci bankroll-ul dvs. este orientat către jocurile de noroc online. Banii dvs. nu ar fi folosiți pentru a arunca într-un fond de pariuri sportive cu cote nesigure și o promisiune de câștig și mai nesigură.

La fel cum vă concentrați câștigurile de la locul de muncă pe plata facturilor, v-ați concentra bankroll-ul pe metoda de joc pe care o jucați de obicei. Desigur, puteți risca la un nou joc sau la o nouă metodă de joc. Trebuie să decideți de la început câți bani doriți să riscați.

Niciodată să nu pariezi tot bugetul.

Acum că aveți un bankroll, înțelegem că abia așteptați să îl folosiți. Să recunoaștem, vrei ca oamenii să suspine de fericire sau de invidie când îți scoți banii. Cu toate acestea, viața reală nu este deloc ca în filme. Nimeni nu trebuie să vadă cu adevărat câți bani ai în bankroll. În plus față de valoarea intermitentă, este posibil să aveți aceste vise nebunești de a vă folosi întregul rulaj pentru a câștiga „marea plată” și a pleca cu milioane. Cu cât ai mai mulți bani în bankroll, cu atât mai mulți bani ai putea câștiga, nu-i așa? Nu chiar așa. Bankroll-urile se construiesc prin acumularea cu atenție a câștigurilor în timp.

Gestionarea bankroll-ului înseamnă că vă stabiliți o limită în mintea dvs. cu privire la câți bani sunteți dispus să folosiți într-o noapte sau pe joc. Jucătorii profesioniști știu că, oricât de buni ar fi, vor avea o serie de ghinioane și vor pierde bani. Dacă vă gestionați bankroll-ul cu înțelepciune, puteți lua cu calm perioadele de pierdere, știind că o parte din bankroll-ul dvs. a dispărut. Restul bankroll-ului tău ar fi perfect în siguranță.

Strategii de gestionare a bugetului + câteva concluzii

Există mai multe tipuri diferite de strategii de bankroll pe care le puteți folosi pentru a vă asigura că jucați doar o sumă pe care vă puteți permite să o pierdeți.

În primul rând, strategia Martingale înseamnă că riscul de a-ți pierde bankroll-ul este mare, dar la fel și recompensele. Dacă pierzi un joc, îți dublezi miza. Dacă câștigați, începeți din nou cu miza inițială. Se presupune că logica este că, în cele din urmă, veți câștiga datorită șanselor. Criteriul Kelly folosește procente pentru a determina câți bani ar trebui să riscați, ceea ce face ca potențialul de pierdere a bankroll-ului să fie îndepărtat. În primul rând, înmulțiți șansele de câștig cu șansa de a câștiga (probabilitatea). Scădeți produsul din produsul cu șansele (probabilitatea) pe care le veți pierde. Împărțiți acest număr la șansele pentru riscul dumneavoastră.

Dacă aceste două idei vi se par prea dificile, puteți încerca tehnica Stop Loss. Această tehnică înseamnă că stabiliți o sumă pe care sunteți dispus să o pierdeți pentru întreaga sesiune în care jucați. Acest număr poate fi pentru un joc de poker sau pentru zece rotiri la aparatul de joc. Este decizia dumneavoastră. Când atingeți acel număr pentru o sumă de pierdere a sesiunii, vă opriți.

În cele din urmă, există reguli dezvoltate de un campion de poker, Chris Ferguson. El are trei reguli pentru bankroll-ul său. În primul rând, nu intrați niciodată într-un joc cash în care buy-in-ul este mai mare de cinci procente din bankroll-ul dvs., indiferent cât de bune sunt șansele dvs. În al doilea rând, dacă jocul este un turneu, riști două procente din bankroll-ul tău pentru un buy-in, și atât. În al treilea rând, dacă câștigi și banii pe care îi ai pe masă reprezintă mai mult de 10% din bankroll-ul tău, retrage banii.

Poate cel mai bun sfat pe care l-am găsit pentru gestionarea bankroll-ului este cel al unui expert în matematică, care a spus că pentru a câștiga, trebuie să înțelegi diferența dintre noroc și strategie. Norocul este trecător și nu stă mult timp în același loc. Strategia este un concept pe care puteți continua să îl practicați în fiecare zi, indiferent dacă câștigați sau pierdeți. Nu uitați diferența dintre cele două, iar bankroll-ul dvs. vă va mulțumi.

- Advertisement -

RECENTE